Ce aspecte poti controla?

Rochia de mireasa…visata, admirata, dorita de orice femeie inca din copilarie. Fiecare mireasa si-a imaginat cel putin odata in viata cum va arata rochia ei in ziua cea mare. Atunci cand a sosit momentul sa porneasca in cautarea rochiei perfecte, fie ea sirena sau printesa, orice mireasa este plina de entuziasm si de emotie. Insa adesea euforia initiala se transforma dupa cateva vizite in diverse saloane specializate intr-un motiv de stres si frustrare pentru viitoarele mirese, carora li se inoculeaza ideea ca nu isi vor gasi rochia visata.

Intrebarea este: DE CE? De ce ajung miresele in aceasta situatie deloc placuta? Unul dintre cele mai frecvente raspunsuri pe care noi, in calitate de consultanti, il primim din partea clientelor noastre ce ne trec pragul este urmatorul:

„Am crezut ca o sa fie usor si o sa o gasesc din prima, dar nu e chiar asa simplu!”

Intr-adevar, a-ti gasi rochia de mireasa nu este cea mai usoara etapa din organizarea marelui eveniment, insa nici nu trebuie sa se transorme intr-un calvar. Din contra, trebuie sa fie o experienta unica si placuta, care sa te faca sa te simti rasfatata.

Nu e chiar usor, insa poti tine cont de sfaturile noastre

Pentru aceasta, este nevoie nu doar de profesionalism din partea consultantilor, ci si de putin ajutor din partea ta, draga noastra viitoare miresica 🙂 . In continuare, iti vom oferi cateva sfaturi sincere de care speram sa tii cont in alegerea rochiei perfecte pentru tine:

  • Porneste in cautarea rochiei tale cu o atitudine deschisa! Chiar daca te-ai visat mereu intr-o rochie printesa, fii dispusa sa incerci si altceva.

“Cca 80% dintre clientele noastre aleg in final cu totul altceva decat aveau in gand cand au pasit in salonul nostru.”

  • Rolul consultantilor nostri, la Bride Expert, este in primul rand de a te ajuta, pentru ca tu te afli intr-o situatie cu totul noua, ca atare, nu ai de unde sa stii cu exactitate ce anume te va avantaja. Ai incredere, probeaza si ceva ce iti recomandam noi, in final, nu ai nimic de pierdut, ba mai mult, s-ar putea sa iti placa la nebunie!
  • Comunica. Un alt aspect extrem de important in cadrul unei probe este comunicarea. Nimeni nu are de unde sa ghiceasca cu exactitate ce anume iti doresti tu, insa, cu putin ajutor din partea ta, totul va fi mult mai usor. Comunica cu noi, spune-ne ce iti place si ce nu, ce fel de aplicatii preferi si cum te vezi tu in ziua cea mare. Considera ca suntem prietenele tale ☺  Astfel, experienta ta in cadrul saloanelor Bride Expert va fi una cu mult mai placuta
  • Ai incredere in tine! Nimic nu imbraca mai bine o femeie decat increderea in sine, crede-ne pe cuvant! Crezi in tine, in frumusetea si feminitatea ta, ai incredere si fii sigura pe tine! Sigur vei straluci in ziua cea mare, iar cu atitudinea potrivita, nu rochia te va pune in valoare pe tine, ci tu vei fi cea care pune rochia in valoare!
  • Fii selectiva! Inainte de porni in cautarea rochiei de mireasa ideale, documenteaza-te putin inainte si fa o selectie a saloanelor unde doresti sa ajungi. In zilele noastre, datorita social media si internetului, totul este mult mai usor. Nu trebuie sa ajungi in TOATE saloanele, alege pe acelea care se potrivesc stilului tau personal si iti va fi cu mult mai usor.