SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Despre Noor Events

logo noor dark gold

Descoperă Noor Events

Descoperă eleganța și versatilitatea celor trei saloane exclusive la Noor Events proiectate pentru a se potrivi perfect cu orice tip de eveniment.

De la intimitatea și farmecul Noor Harmony, ideal pentru grupuri de 50 până la 120 de persoane, la vibrația unică oferită de Noor by the Pool, cu o capacitate flexibilă între 80 și 200 de persoane, până la fastul și luxul Noor Luxury, care poate găzdui evenimente grandioase de până la 500 de persoane.

Fiecare salon oferă o experiență unică, garantând un eveniment memorabil.

De la fondarea sa, Noor Events s-a distins prin dedicarea neclintită către excelență și inovație în domeniul organizării de evenimente. Misiunea noastră este de a crea momente inegalabile, care să rămână veșnic în amintirea clienților și invitaților lor. Angajamentul față de profesionalism și atenția meticuloasă la detalii se reflectă în fiecare aspect al serviciilor noastre, de la planificare la execuție. La Noor Events, punem accent pe personalizare, străduindu-ne să aducem la viață viziunea fiecărui client în cel mai autentic mod posibil. Valorile de bază care ne ghidează includ integritate, pasiune și un angajament neclintit față de calitate, toate având ca scop final satisfacția absolută a clienților noștri.

logo noor dark gold

Saloanele Noor Events

Noor Luxury, este conceput pentru evenimente grandioase, având capacitatea de a găzdui între 150 și 500 de persoane, oferind lux și rafinament.

Noor Luxury
150 - 500 pers

VEZI SALONUL

Noor by the Pool oferă un cadru unic cu deschidere la piscină și grădină, perfect pentru evenimente mai mari, cu o capacitate flexibilă între 80 și 200 de oaspeți.

Noor By The Pool
80 - 200 pers

VEZI SALONUL

Noor Harmony este un spațiu intim și elegant, ideal pentru evenimente mici până la medii, cu o capacitate de 50 până la 120 de persoane.

Noor Harmony
50- 120 pers

ÎN CURÂND
logo noor dark gold

Contact Noor Events

Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și a te ajuta să planifici evenimentul perfect. Folosește metodele noastre de contact sau completează formularul de pe site pentru a ne trimite detaliile tale și dorințele pentru eveniment. Echipa Noor Events te va contacta cât mai curând posibil pentru a discuta despre cum putem transforma visul tău în realitate.

Splaiul Unirii 9D, Popesti-Leordeni

hello@noor-events.ro

+40 755 386 414

WhatsApp: +40 755 386 414

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Back To TopBack To Top